Antistofmatten kopen of huren

Wasserij Prefecta - Haacht - Antistofmatten Wilt u graag een aantal al dan niet gepersonaliseerde antistofmatten in Haacht kopen of huren of zoekt u iemand die ze voor u kan onderhouden? Dan is Wasserij Prefecta een optie als specialist in antistofmatten.

Ongeveer 70% van het stof dat in een gebouw aanwezig is, wordt van buiten naar binnen gebracht door bezoekers of voertuigen. Een antistofmat vertraagt de slijtage van de vloeren en bewaart hun kwaliteit en hun esthetisch aspect.

De lokalen moeten minder vaak onderhouden worden en dit vermindert bijgevolg het aantal liter water en detergenten die gebruikt moeten worden.

Waarom huren?

    • Omdat de tijd en de kosten van het onderhoud minder zijn in vergelijking met het gebruik van een gekocht tapijt dat door de klant zelf onderhouden wordt.
    • De antistofmatten bestaan in diverse groottes en kleuren. Zowel standaardmatten als logomatten behoren tot de mogelijkheden.

Contact opnemen

Zoekt u iemand voor de levering of het onderhoud van uw antistofmatten? Doe dan een beroep op de diensten van Wasserij Prefecta in Haacht. Neem vandaag nog contact met ons op.

Back to Top